1st Hellenic Sensory Science Conference (SENSO Conference 2024)

25-28 Ιουνίου 2024

Μύρινα, Λήμνου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Οργάνωση - Επιτροπές

(οι επιτροπές του συνεδρίου θα ενημερώνονται τον Ιανουάριο του 2024)

Οργανωτική επιτροπή


Συντονιστές


Γκατζιώνης Κωνσταντίνος 

Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Αν. Καθηγητής , Διευθυντής Εργαστηρίου Μελέτης Αντιδράσεων Καταναλωτή & Οργανοληπτικής Ανάλυσης Τροφίμων & Ποτών

Παναγιώτου Μαλαματένια 

Ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λεξικογράφος, PhD, MSc. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Επιστημονικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ορολογίας.

Μέλη 

(αλφαβητικά) 

Καλλίθρακα Σταματίνα 

Καθηγήτρια A΄ Βαθμίδας Οινολογίας, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών, Εργαστήριο Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου

Καλούδης Ευστάθιος

Επίκουρος Καθηγητής Υπολογιστικές Προσομοιώσεις και Πληροφορική στην Αγροδιατροφή, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κυραλέου Μαρία

Επίκουρη Καθηγήτρια. Παραγωγή και Ποιοτικός Έλεγχος Οίνων και Αποσταγμάτων. Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Σχολή Επιστημών Τροφίμων. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μασούρας Θεόφιλος

Καθηγητής Α' Βαθμίδας Γαλακτοκομίας, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μουρτζίνος Ιωάννης

Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Μπουντζιούκα Βασιλική

Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοστατιστικής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ναζίρη Ελένη

Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοχημείας Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Παρασκευοπούλου Αδαμαντίνη

Καθηγήτρια A', Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Επιστημονική επιτροπή


Γκατζιώνης Κωνσταντίνος 

(Συντονιστής Επιστημονικής Επιτροπής)

Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Αν. Καθηγητής , Διευθυντής Εργαστηρίου Μελέτης Αντιδράσεων Καταναλωτή & Οργανοληπτικής Ανάλυσης Τροφίμων & Ποτών

Δημόπουλος Βασίλης 

Καθηγητής Α' Βσθμίδας, Τμήμα Γεωπονίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Δερμίκη Μαρία 

Assistant Professor in Food Product Development, Department of Health and Nutritional Sciences, Faculty of Science, Atlantic Technological University, Sligo, Ireland

Καλλίθρακα Σταματίνα 

Καθηγήτρια A΄ Βαθμίδας Οινολογίας, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών, Εργαστήριο Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Ανθρώπου

Καλούδης Ευστάθιος

Επίκουρος Καθηγητής Υπολογιστικές Προσομοιώσεις και Πληροφορική στην Αγροδιατροφή, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κλάδος Μανούσος

Associate Profesor, Applied Neurosciences, Department of Psychology, CITY College, University of York Europe Campus

Κουσίση Ελισάβετ 

Επίκουρη Καθηγήτρια, Οργανοληπτική Αξιολόγηση και Σύσταση Οίνου, Ζύθου και Ποτών, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Σχολή Επιστημών Τροφίμων. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Κυραλέου Μαρία

Επίκουρη Καθηγήτρια. Παραγωγή και Ποιοτικός Έλεγχος Οίνων και Αποσταγμάτων. Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Σχολή Επιστημών Τροφίμων. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μασούρας Θεόφιλος

Καθηγητής Α' Βαθμίδας Γαλακτοκομίας, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μουρτζίνος Ιωάννης

Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Χημείας & Βιοχημείας Τροφίμων, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Μπουντζιούκα Βασιλική

Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοστατιστικής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ναζίρη Ελένη

Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοχημείας Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Παναγιώτου Μαλαματένια 

Διδάκτορας και Ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (ΕΕΠ) του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λεξικογράφος MSc

Παρασκευοπούλου Αδαμαντίνη

Καθηγήτρια A', Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης